Wat levert het je op?

Technieken en Vaardigheden

Je leert door middel van verschillende technieken en vaardigheden op basis van coaching en therapie, mensen te begeleiden in hun eigen mogelijkheden, innerlijke kracht en authenticiteit. Je leert haalbare doelen stellen, beter communiceren (zowel verbaal als non verbaal), je doorbreekt eigen belemmerende gedragspatronen.
Je zintuiglijke scherpzinnigheid wordt ontwikkeld: wat valt er allemaal waar te nemen, in taal, woorden, tonatie, houding. Je leert professioneel en optimaal contact maken met een ander. Je krijgt inzicht in opgeslagen en niet verwerkte ervaringen, die ervoor zorgen dat je doet en reageert zoals je reageert.

“Wijze mensen proberen iemands gedrag te begrijpen in plaats van het te veroordelen”

De opleiding geeft je ook inzicht in de oorsprong van een gedragspatroon en zorgt dat je belemmerende overtuigingen omzet in positieve overtuigingen. Naast veel zelfkennis en zelfontplooiing, levert het je hele leuke en gezellige leerdagen op. Je doet nieuwe kennissen op, die wellicht je hele leven je vrienden zullen blijven. Doordat je intensief samenwerkt, maak je van dichtbij elkaars ontwikkeling mee.

Eigen persoonlijke ontwikkeling

Om anderen te kunnen helpen, is het van belang om vooral ook aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Het inzicht krijgen in en het opruimen van eigen blokkades ervaar je tijdens de opleiding. Dat wat je geleerd hebt, breng je direct in praktijk door het oefenen van de opleidingsstof met je medestudenten. Per module lever je twee Persoonlijk Verslagen in. Deze worden door Erna gelezen, waar nodig reageert ze door het stellen van vragen of het geven van een tip of advies. De persoonlijke begeleiding vanuit de opleiding is hierin uniek.

De Coach4All Opleiding is méér dan alleen een opleiding

Klik hier om naar de inhoud van de opleiding te gaan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail