Wat is Coach4All?

Coach4All is een coaching- en therapie opleiding op HBO niveau. De opleiding is ontwikkeld door Erna Rensen en is een samenvoeging van al het goede van bestaande opleidingen met toevoegingen van eigen ontwikkelde concepten. Zo staan NLP en de NEI-methodiek centraal, maar leer je ook je intuïtie te ontwikkelen en in te zetten.
De opleiding kenmerkt zich door de nuchtere aanpak, waarbij je direct al het geleerde in praktijk mag brengen met jouw mede studenten. Je kunt tijdens het tweede opleidingsjaar zelfs al starten met een praktijk, waarbij je de nodige begeleiding zult ontvangen.

“Een belevenis om nooit te vergeten.”

Met de Coach4All methode breng je verborgen herinneringen en ervaringen op een snelle, effectieve en eenvoudige wijze naar boven. Je spoort in korte tijd ingesleten gedragspatronen en negatieve, emotionele en fysieke reacties op. Je kunt je cliënten hierin professioneel behandelen en begeleiden. Je legt een relatie tussen een gebeurtenis in het nu met een onverwerkte gebeurtenis uit het verleden.
Deze gebeurtenissen hoeven niet persé grote trauma’s te zijn. Deze inzichten geven vaak een aha erlebniss.
Diverse soorten van problematiek kunnen meestal met de Coach4All succesvol worden aangepakt. Veel mensen gaan opgeruimd, opgelucht en met een inzicht rijker naar huis. Het zetten van de volgende stap wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.
Coach4All brengt het mentale, het emotionele, het intuïtieve, het spirituele en vooral ook het praktische samen.

De opleiding bestaat uit een tweejarige en driejarige variant

Na de tweejarige opleiding studeer je af als Coach4All-Practitioner en na de driejarige opleiding als Coach4All-Therapeut. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder.

Klik hier voor wat je bij ons leert

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail