Missie & Visie

Missie Coach4All opleidingscentrum
Wij helpen mensen hun problemen te begrijpen, te overwinnen en hun leven in een positieve richting te bewegen. Coach4All opleidingscentrum biedt meer dan alleen trainingen en opleidingen.
Wij helpen:

  • Mensen bij het in kaart brengen en het bereiken van hun doelen en ambities, zowel persoonlijk als professioneel. Dit wordt bereikt door samenwerking, waarbij de behoeften van elke cliënt wordt gerespecteerd en geaccepteerd.
  • Mensen die willen groeien, zich willen ontwikkelen, die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding bij het bepalen van hun richting, het overwinnen van obstakels en het nemen van actie.
  • Mensen het aanpakken van problemen die hen belemmeren in hun dagelijks leven, zoals psychologische problemen, fysieke problemen, relatieproblemen, verslavingen en/of traumatische ervaringen.
  • Professionals, vanuit enthousiasme, passie en respect. Wij leiden hen op naar hun eigen potentieel, door middel van diverse coachings- en therapeutische technieken en vaardigheden.
  • Organisaties bij het tot leven brengen van de potentiële kwaliteiten van medewerkers.

Visie Coach4All opleidingscentrum
Mensen zijn in staat te veranderen en te groeien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Ieder mens heeft de potentie in zich om zijn weg vrij maken van ballast, belemmerende emoties en negatieve gedragingen. Hierdoor kunnen onuitputtelijke krachtbronnen aangeboord en aangesproken worden die ieder mens in zich draagt. Zodat zij zich beter en vitaler voelen en hun potentieel bereiken door een persoonlijk veranderingsproces.

Ieder mens heeft zijn eigen levensverhaal en zijn eigen achtergrond.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail