Wat leer je?

De opleiding biedt je een schat aan informatie, technieken en kennis vanuit de praktijk en kenmerkt zich door de nuchtere aanpak. Wat je leert breng je direct al in praktijk, samen met jouw medestudenten.
Je kunt tijdens het tweede opleidingsjaar zelfs al starten met een eigen praktijk, waarbij je de nodige begeleiding vanuit de opleiding zult ontvangen.

Tijdens de Coach4All opleiding leer je verborgen herinneringen en ervaringen op een snelle, effectieve en eenvoudige wijze naar boven brengen.

Je spoort in korte tijd ingesleten gedragspatronen en negatieve, emotionele en fysieke reacties op. Je leert hierin je cliënten professioneel te behandelen en te begeleiden.
Je legt een relatie tussen een gebeurtenis in het nu met een onverwerkte gebeurtenis uit het verleden. Deze gebeurtenissen hoeven niet persé grote trauma’s te zijn. Deze inzichten geven vaak een aha erlebniss. Diverse soorten van problematiek kunnen meestal met de Coach4All methode succesvol worden aangepakt.

Je maakt kennis met de achtergronden van de NLP en de NEI en leert deze met elkaar te verbinden.

Hierin krijg je unieke toevoegingen van Erna over de invloed van de conceptie, de zwangerschap en de geboorte. Je leert de technieken op een coachende wijze toe te passen en de juiste interventies te kiezen voor het oplossen van allerhande problemen. Ook leer je onder andere mensen begeleiden met ziekte, slaapproblemen, relatieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, eetproblemen, problemen gerelateerd aan de werksituatie, burn-out of stress. Alles wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en demo’s.

Klik hier om verder te lezen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail