Opbouw

De opleiding bestaat uit een tweejarige en een driejarige variant

Na de tweejarige opleiding studeer je af als Coach4All-Practitioner en na de driejarige opleiding als Coach4All-Therapeut. De tweejarige opleiding bestaat uit Module 1 en Module 2. De driejarige opleiding bestaat uit Module 1 tot en met Module 3.

  • Module 1 kent 17 lesdagen = 119 les- contacturen
  • Module 2 kent 14 lesdagen = 98 les- contacturen
  • Module 3 kent 12 lesdagen = 91 les- contacturen

Tijdens elke module worden zowel de theorie- als de praktijklessen gedoceerd. De praktische vaardigheden worden telkens door middel van concepten en modellen gedemonstreerd.

Module 1 is de toelatingsmodule voor de opleiding. Aan het einde van deze module volgt een theorietoets. Indien nodig wordt hierna de voortgang van de opleiding besproken. Je hebt de mogelijkheid om met de opleiding te stoppen zonder financiële gevolgen, indien dit binnen 30 dagen na de laatste opleidingsdag schriftelijk kenbaar is gemaakt (zie voorwaarden).

Na Module 1 schrijf je in voor het tweede leerjaar. Het tweede leerjaar bestaat uit 1 module; Module 2. Aan het einde van Module 2 vindt (indien nodig) een examenadvies plaats. Hierna heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het examen.

Module 2 wordt afgesloten door middel van een praktijk- en theorie examen. Na het behalen van dit examen wordt het diploma Coach4All-Practitioner uitgereikt.

Na Module 2 schrijf je in voor het derde leerjaar. Het derde leerjaar bestaat uit 1 Module; Module 3.
Aan het einde van Module 3 vindt (indien nodig) een examenadvies plaats. Hierna heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het examen.

Module 3 wordt afgesloten door middel van praktijkverslagen met een cliënt en een praktijkexamen. Na het behalen van de praktijkverslagen en het praktijkexamen wordt het Diploma Coach4All-Therapeut uitgereikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail