Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan zelfs contact met ons op.

Hoeveel tijd moet ik per week voor de opleiding vrijmaken?
Gemiddeld moet je rekenen op 4-6 uur studie per week. Het oefenen in werkgroepjes neemt de meeste tijd in beslag.

Wat zijn de vooropleidingseisen?
MBO4 werk- en denkniveau.

Ik vraag me af of ik het wel kan?
Aan het einde van het eerste opleidingsjaar beheers je de basis. Je leert tijdens de opleiding de praktijk door veelvuldig te oefenen. Je leert vooral van het maken van fouten. Tijdens de opleiding zullen we je er telkens aan herinneren dat je fouten mag en zelfs moet maken. Dit doe je binnen de veilige omgeving van de opleiding.

Krijg ik eerlijk te horen als blijkt dat ik niet geschikt ben voor de Coach4All?
Daar zijn wij heel eerlijk in. Wij geven je aan wanneer je een achterstand hebt en op welk gebied jij achterstand hebt. Ook organiseren we een Stage-Groeidag waarin je feedback ontvangt. Je hoort wat je voldoende beheerst en waar je aandacht aan moet besteden.

Hoe wordt er omgegaan met de privacy van verslagen?
Alle verslagen slaan wij op in een beveiligde omgeving door middel van wachtwoorden.
Ook de studenten zijn verplicht om de casusverslagen van en door medestudenten in een beveiligde omgeving op te slaan. Daarvoor dien je met een wachtwoord beveiligde USB-stick of iets soortgelijks aan te schaffen. Ook moet je een e-mailadres voor de opleiding aanmaken. Deze mag alleen door jou gebruikt worden zodat de privacy van de verslagen en de vragen over de opleiding gewaarborgd zijn.
Daarnaast hanteren wij een geheimhoudingsplicht voor de studenten, de docenten, de mentoren en de leden van de examencommissie. Alle (persoonlijke) informatie die tijdens de opleiding verteld wordt, mag niet met derden worden gedeeld. Hier zijn wij strikt in.

Kan ik de opleiding in termijnen betalen?
De opleiding kan in termijnen worden betaald, we berekenen hiervoor een opslag. Neem hiervoor telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Is de opleiding geaccrediteerd?
De opleiding is geaccrediteerd door CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van kort beroepsonderwijs.
Na het behalen van de Coach4All Practitioner- en Therapeut diploma kun je je aanmelden bij Beroepsvereniging CAT. Deze aanvraag moet je zelf regelen.

Wat als ik tijdens de opleiding stop, krijg ik dan mijn geld terug?
De opleiding betaal je per module/opleidingsjaar. Als je gedurende het opleidingsjaar stopt, is er geen restitutie mogelijk. Na elke module/opleidingsjaar kun je ervoor kiezen om het vervolg van de opleiding kosteloos te annuleren. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden, zie onze Algemene Voorwaarden .

Kan ik na het behalen van het Practitioner diploma, op een later moment weer instromen voor de Therapeut opleiding?
Ja dat kan. Als je in het bezit bent van het diploma Coach4All-Practitioner kun je altijd weer instromen voor de Coach4All-Therapeut opleiding.

Stel dat ik geslaagd ben voor het theorie-examen maar gezakt ben voor het praktijkexamen. Kan ik dan op een later tijdstip het praktijkexamen doen?
Je hebt de mogelijkheid voor zowel de theorie- als het praktijkexamen een herexamen af ​​te leggen.

Heb je jouw antwoord nog niet kunnen vinden, of is jouw vraag nog niet voldoende beantwoord? Neem dan rustig contact met ons op. Wij staan ​​je graag te woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail