Training Authenticiteit

Tijdens deze vijfdaagse training werken we aan een door jou geformuleerd doel en ga je terug naar onverwerkte gebeurtenissen. Je krijgt inzichten, neemt het heft weer in eigen handen en bent in staat om je uitdagingen vanuit zelfvertrouwen aan te gaan. Je komt in actie, zodat je je leven weer richting kunt geven. Na de training bekijk je de wereld met nieuwe ogen.

“Een belevenis om nooit te vergeten.”

Wat kun je verwachten?

Tijdens training authenticiteit werken we met het HEAL-ALL principe, waarbij we eerst het oude ongewenste patroon gaan Herkennen. Na het Herkennen, richten we ons op de Erkenningsfase en het Accepteren ervan. De laatste dag sluiten we af met Loslaten.

Je leert oude belemmerende gedragspatronen om te zetten in nieuwe positieve en krachtige gedragspatronen. Deze nieuwe krachtige gedragspatronen worden verankerd door middel van opdrachten, die je na afloop mee naar huis krijgt. Je legt als het ware een nieuwe basis aan in jouw bestaande relaties, maar ook in nieuwe toekomstige relaties. Uiteindelijk ervaar je het gevoel van ruimte, vrijheid en bevrijding.

Meer informatie over thema’s die aan bod komen vind je hier.

Waar en wanneer vindt training Authenticiteit plaats?

De training duurt vijf aaneengesloten dagen en vindt meerdere keren per jaar plaats. We werken met een maximale groepsgrootte van tien personen, waarbij je iedere dag, een individueel consult krijgt en een opdracht zult uitvoeren. De training begint altijd op een zaterdag en eindigt op een woensdag. Het programma start iedere dag om 10.00 uur en eindigt rond 22.30/23.00 uur, met uitzondering van de dinsdag; dan hebben we geen vaste eindtijd en kan het laat worden. Vanwege de intensiteit van de therapie raden we je aan om een B&B in de omgeving te boeken. Op deze manier blijf je in het proces.

Training Authenticiteit vindt plaats in onze praktijk. De trainingsruimte is een prachtig omgebouwde boerderij aan de rand van Aalten, vlakbij de bossen en weilanden van het buitengebied. Tussendoor heb je de mogelijkheid om even te wandelen.

Tijdens alle dagen word je intensief begeleid door Erna, Inge en Brigitte. Zij hebben alle drie jaren lange ervaring op het gebied van coaching en therapie. Tijdens de dagen zijn een gezonde lunch en avondmaaltijd (vegetarisch is mogelijk) inbegrepen, net als genoeg lekkers dat je tussendoor kunt pakken. En niet onbelangrijk: we houden ook van een lolletje op zijn tijd!

Terugkomdag:

Als nazorg bieden wij een Terugkomdag aan. Deze Terugkomdag is in de regel 4 weken na de trainingsweek.

Data

  • 11 t/m 15 mei 2024 – Terugkomdag op donderdag 13 juni 2024 (vol!)
  • 17 t/m 21 augustus 2024 – Terugkomdag op vrijdag 13 september 2024 (vol!)
  • 3 t/m 7 mei 2025 – Terugkomdag op vrijdag 6 juni 2025

Je kunt je aanmelden voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar info@coach4all-oc.com

Tijd

  • Dagelijks van 10.00 uur – 22.30 uur
  • De dinsdag kent geen eindtijd
  • Woensdagavond eindigt de training om 21.30 uur
  • De Terugkomdag is van 10.00 uur tot 20.00 uur

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

De training is inclusief lunch, avondeten, drinken en versnaperingen.
U dient zelf voor overnachting te zorgen. B&B adressen kunt u bij ons opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op!

Bel 0543 – 476474
Stuur mij een e-mail