Coach4All Opleiding

Méér dan alleen een opleiding

Je wilt graag met mensen of groepen werken maar je denkt dat je het niet kunt, of dat je je nog niet genoeg ontwikkeld hebt. Die eeuwige, knagende  twijfel over jezelf. Alsmaar piekeren of je wel of niet de stap zult gaan zetten en je telkens weer afvragen “maar wat als…!?”

Stop met twijfelen en piekeren. Je kunt van al je onzekerheden, faalangstgevoelens en twijfels jouw succes maken. Zo is het mij ook vergaan.

Mijn naam is Erna Rensen en ontwikkelaar van de Coach4All Opleiding speciaal voor mensen zoals jij en ik. Vanuit een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen heb ik mij ontwikkeld tot coach – therapeut – trainer en docent. Daarnaast reis ik door het land en verzorg ik lezingen. Momenteel  schrijf ik het boek “story of my life”. Ondanks al mijn twijfels, onzekerheden en kritische stemmen, heb ik de eerste stap gezet. En wat ik kan, kun jij ook!

Wil je niet langer onzeker blijven en jezelf alsmaar afvragen of je er wel klaar voor bent. Wil je naast je persoonlijke ontwikkeling leren over menselijk gedrag. Is jouw hartenwens mensen helpen en hun bijstaan tijdens hun persoonlijke zoektocht? Dan zit je bij ons in de juiste opleiding…

Lees verder

Agenda

10 oktober 2023

Start NLP-Cursus; Communicatie & Coachvaardigheden

Locatie: Praktijk Erna Rensen & Coach4All Opleidingscentrum

27 oktober 2023

Bijscholingsdag "Czb Ouder-Kind"

Locatie: Praktijk Erna Rensen & Coach4All Opleidingscentrum

02 november 2023

START 5-daagse scholing Czb consulent

Locatie: Coach4All Opleidingscentrum

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail