Op maandag 21 maart 2022 verzorgt Birgit Spoorenberg bij ons de cursusdag  “Salutogenese, oorzaken van gezondheid”.

We hebben Birgit tijdens een van onze nascholingen ervaren en zijn hierover erg enthousiast. Ze heeft ons geraakt en vooral geïnspireerd om op een leuke manier aan de slag te gaan met Salutogenese.

Birgit is een enorm gedreven, inspirerende en enthousiaste vrouw. Met haar kennis als huisarts heeft ze het vermogen om ingewikkelde materie begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Birgit heeft deze 1-daagse cursus als volgt omschreven:

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” is gratis toegankelijk en richt zich op het stimuleren van gezondheid.

Belangrijkste onderwerpen van de cursus:
– Hoe zorg je voor behoud van gezondheid?
– Kun je bij jezelf herkennen dat je je gezondheid aan het verliezen bent en kun je dan nog bijsturen?

In de cursus vertel ik je in grote lijnen over ons afweersysteem, gaan we in op wat stress nu eigenlijk is en wat dat te maken heeft met o.a. voeding, beweging, bioritme, temperatuur en ademhaling.
Ik laat je zien wat er in het lichaam gebeurt als het door welke oorzaak dan ook onder druk komt te staan. En hoe je er voor kunt zorgen dat de strategieën waar ons lichaam over beschikt om te zorgen dat problemen worden opgelost, optimaal hun functie kunnen uitoefenen.

Naast het verstrekken van beknopte informatie over de werking van het lichaam, is het mijn intentie je naar huis te laten gaan met een hoofd vol inspiraties om direct zelf mee aan de slag te gaan!

We zijn blij dat Birgit bij Praktijk Erna Rensen & Coach4All Opleidingscentrum een cursusdag over Salutogenese verzorgt. We weten zeker dat ze ook jou zal inspireren om je gezondheid te stimuleren.

Birgit werkt met het principe van donatie. De cursusdag is gratis en na afloop is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken. Inschrijving verloopt via haar website: https://cursussalutogenese.nl/aanmelden/

Let op: er is plek voor maximaal 35 mensen. Vol=vol..

Praktische informatie:

Datum: maandag 21 maart 2022
Tijd: 13.00 uur – 17.30 uur
Locatie: Praktijk Erna Rensen, Dinxperlosestraatweg 68 in Aalten
Kosten: Gratis
Na afloop is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken
Aanmelding: Via: https://cursussalutogenese.nl/aanmelden/
Aantal: Maximaal 35 personen: aanmelding verplicht