Module Ademcoaching

Op donderdag 19 september start Coach4All Opleidingscentrum met het geven van een Adem-module. Ademcoaching vanuit Coach4All.
Deze module is los te volgen. Voorwaarde is dat je in het bezit bent van het Coach4All-Practitioner of Coach4All-Therapeut diploma.

“Een hele waardevolle aanvulling op jouw diploma”

Wat kun je verwachten?

Volgt…

Wat is Transformational Breath?

Albert Einstein bewees jaren geleden al dat gevoelens een vorm zijn van energie. Energie die niet kan worden vernietigd, maar alleen van vorm kan veranderen. We zijn in staat de energie te transformeren (veranderen) voordat het fysieke en mentale pijnen veroorzaakt. Transformational Breath, ontwikkeld door de Amerikaanse doctor in de metafysica Judith Kravitz, is een methode die je daarbij kan helpen. Het stelt je in staat om je gezondheid van binnenuit te verbeteren.

Een ongezond ademhalingspatroon kan ontstaan door traumatische, emotionele of fysieke ervaringen. Ervaringen die zelfs zover kunnen teruggaan tot het moment van je geboorte of tot vlak daarvoor. Een ongezond ademhalingspatroon is eigenlijk een onderbewust verdedigingsmechanisme. Een verdediging tegen onplezierige emoties, die je daarmee onderdrukt en opslaat.

Gevoelens die je indertijd niet mocht of wilde uiten, zijn bewust of onbewust weggeduwd en onderdrukt. Daarmee zijn deze emoties ergens in het lichaam opgeslagen, waar ze chronische spanningen veroorzaken. Het is bijna onvermijdelijk dat deze niet-geuite emoties uiteindelijk tevoorschijn kunnen komen in de vorm van pijn en ziekte.

Ademen doen we automatisch, daar hoeven we niet over na te denken. De manier waarop we ademen kunnen we wel bewust beïnvloeden. Als we kiezen om te leven en bewust te ademen, bepalen we zelf de manier waarop we in het leven staan. Hoe we omgaan met gebeurtenissen en de manier waarop we reageren op onze en andermans emoties. TB stelt je in staat om ook in stresssituaties bewust goed te blijven ademen en meer zuurstof op te nemen, zodat je beter in staat bent om in je eigen kracht te blijven.

Tijdens de TB werken we op 4 verschillende niveaus:

Het eerste niveau: lichamelijk

Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen. Je leert de verbonden ademhaling. Dit betekent dat je via de buikademhaling naar je middenrif ademt en vervolgens naar je borst. Het tegelijkertijd ademen vanuit deze 3 gebieden noemen we de open en verbonden ademhaling. Door deze manier van ademen krijg je meer energie en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Het tweede niveau: emotioneel

Op het tweede niveau kom je erachter welke belemmerende emoties in jouw lichaam liggen opgeslagen. Het gaat om oude, niet uitgedrukte emoties.

Het derde niveau: mentaal

Op het derde niveau word je bewust van de negatieve overtuigingen en oude herinneringen, die je in je lichaam opgeslagen hebt.

Het vierde niveau: spiritueel

Op het vierde niveau kom je dichter bij wie je werkelijk bent.
Het komt voor dat mensen mystieke ervaringen of visioenen hebben. Ze worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden. De meesten komen in een diep meditatieve staat en krijgen belangrijke inzichten, ervaren heldere beelden, zien mooie kleuren. Dit soort ervaringen laten een diepe indruk achter.

Kortom:
Transformational Breath geeft toegang tot de onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen. Het opschonen van het onbewuste zorgt dat oorzaken van disfunctioneren worden behandeld en geheeld. Je leert dieper te ontspannen en volledig uit te ademen. Gedachten en gevoelens helen waardoor je rust, vrede en liefde ervaart.

Trainers:
Erna Rensen & Brigitte Ruthers

Aantal:
Er is plek voor maximaal 10 therapeuten.

Data:

  • 19 & 20 september 2019
  • 10 & 11 oktober 2019
  • 21 & 22 november 2019
  • 9 & 10 januari 2020

Tijd:

  • 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Inschrijving: € 75,00 euro
  • Module: € 895,00 euro

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op!

Bel 0543 – 476474
Stuur mij een e-mail